VCI Koruyucu Yağlar

VCI Koruyucu Yağlar


VCI Koruyucu yağlar, her türlü metal uygulamalarında korozyona karşı etkin koruma sağlayan, VCI (Buharlaşabilen korozyon önleyici) inhibitörleri sayesinde koruyucu ve yağlayıcı olarak kullanılabilen teknolojik bir ürünlerdir.

Düşük viskoziteli, berrak görünüme sahip ürünler düşük film kalınlığı ile ekonomik bir kullanım sunarken içerdiği VCI inhibitörleri ile korozyona karşı mücadelede her koşulda üstün performans göstermektedir.

Buhar fazına geçebilen inhibitörler yağ filminin inceldiği veya ulaşamadığı uç noktalara yayılarak her noktada ve uzun dönemli korozyon koruması sağlamaktadır. Bu benzersiz özelliği ile korozyon önleyici yağların teknolojilerinde farklı bir sınıf yaratmaktadır.

DESOIL serisi VCI Koruyucu Yağ ürünlerimiz; otomotiv yan sanayi sevkiyat ve stok uygulamalarında, otomotiv ana sanayi, ön koruma uygulamalarında, metal ve makine sanayisinde, silah ve aksamının bakım, depolama ve sevkiyatında, kapalı atmosfer uzun dönemli korozyon koruması uygulamalarında ulaşılamayan noktalar ve kör deliklerin içlerine VCI buharı yayarak koruma sağlar.

DSO 602, DSO 604, DSO 608, DSO 610,DSO 612 ve DSO 618 olmak üzere 6 farklı DESOIL serisi koruyucu yağ ürünümüz bulunmaktadır.