VCI Kağıt

VCI Kağıt


VCI Kağıt ürünleri, etikili ve yüksek konsantrasyon VCI (Buharlaşabilen korozyon önleyici) içeriği sayesinde her türlü metali pas ve korozyona karşı etkin biçimde korur. Jut Lamineli Kraft Kâğıt, Kraft Kâğıt, Krepe Kâğıt ve Polietilenli Kraft Kâğıt olmak üzere 4 farklı VCI Kâğıt çeşidi mevcuttur.

VCI Kâğıt Özellikleri:

Ekonomik, temiz ve uygulaması kolaydır.
Yüksek VCI içeriği sayesinde güçlü film yapısı oluşturarak uzun süre etkili koruma sağlar.
Her parçaya özel, her boyutta pratik ambalajlama sağlar.
%100 nitrit ve kromat free içeriği ve doğal selüloz yapısıyla insan sağlığı ve çevre için zararsız çevreci bir üründür.
 
K-70 VCI Kâğıt

K-70 VCI Kâğıt ürünü 70gr/m2 birim ağırlığında kraft özelliğinde olan VCI kâğıt çeşidimizdir. Bir yüzeyi baskılı diğer yüzeyi ise aktif VCI (Buharlaşabilen korozyon önleyici) inhibitörleri lamine edilmiştir.
 
Polietilen Laminasyonlu VCI Kâğıt

Polietilen laminasyonlu VCI Kâğıt, özel laminasyonu ile üstün ve uzun dönemli korozyon koruması sağlayan özel bir üründür. Üst yüzey polietilen laminasyonlu ve baskılı olup iç yüzey ise uzun dönemli etkili koruma sağlayan aktif VCI (Buharlaşabilen korozyon önleyici) inhibitörleri lamine edilmiştir. Özellikle dışarıdan gelen nem, sıvı ve diğer korozyon etkilerine karşı koruma sağlarken mukavim yapısı sayesinde fiziksel olarak da koruma sağlamaktadır.

Krepe VCI Kâğıt

Krepe VCI Kâğıt ürünü, esnek yapısı, kolay şekillenebilir özelliği ve aynı zamanda aktif VCI (Buharlaşabilen korozyon önleyici) inhibitörleri lamine edilmesi ile elde edilmiştir. Her türlü parçada uygulama kolaylığı ile dikkat çekmektedir. Uygulamaya göre talep edildiği takdirde polietilen laminasyonlu olarak da üretilebilmektedir.

Sülfitli VCI Kâğıt

Sülfitli VCI Kâğıt ürünü, yüksek kalitede Kraft Kâğıda VCI (Buharlaşabilen korozyon önleyici) inhibitörleri lamine edilmesi ile elde edilmiştir. İçeriğindeki kuvvetli ve yüksek konsantrasyonlu VCI içeriğinden dolayı her tür metali korozyon ve paslanmaya karşı etkin bir şekilde korur.

Şamua VCI Kâğıt

Şamua VCI Kâğıt ürünü, yüksek kalitede kraft kâğıda VCI (Buharlaşabilen korozyon önleyici) inhibitörleri lamine edilmesi ile elde edilmiştir. İçeriğindeki kuvvetli ve yüksek konsantrasyonlu VCI içeriğinden dolayı her tür metali korozyon ve paslanmaya karşı etkin bir şekilde korur.


Galeri